Eindhoven - Zuid-Scharwoude

19 februari 2022 - Zuid-Scharwoude, Nederland

🇩🇪 🇳🇱

—————

Flughafen Düsseldorf ✈️

Eindhoven Airport

—————

Zuid-Scharwoude 🏠

—————

Na 2 uur wachten aan boord mochten we om 23.00 uur eindelijk het vliegtuig uit. We zouden aanvankelijk naar een hotel worden gebracht maar de plannen werden opeens gewijzigd. Bij de uitgang stonden er bussen klaar om ons meteen naar Eindhoven te rijden. Maar eerst moesten we nog een lange rij voor de paspoortcontrole trotseren en in Duitsland moesten papa en mama wél hun QR-codes vanwege Corona laten zien. In Kroatië hoefde dat niet. Rond middernacht zaten we in de bus en dat was ondanks de storm uiteraard een dubbeldekker. We zochten snel stoelen beneden uit…

Het was nog 120 kilometer rijden en ik lag bij mama op schoot te slapen. Nikki deed hetzelfde bij papa. In Eindhoven moesten we nog een stukje lopen naar het parkeerterrein en rond 01.45 uur konden we verder slapen in onze auto. Papa rijdt normaal met 2 vingers aan het stuur maar dit keer had hij voor de zekerheid beide handjes nodig. Gelukkig was het rustig op de weg en kon hij flink gas geven. Aan de overzijde van de snelweg zagen we vele auto’s met dakkoffers alsnog naar hun wintersportvakantie vertrekken.

Uiteindelijk waren we om 03.15 uur thuis en ik dook meteen mijn bedje in. Ik was zelfs te moe om Eros gedag te zeggen of naar de kadootjes te kijken die opa en oma uit Noord-Scharwoude op de eettafel hadden gelegd. Onze buren hadden de tafel en stoelen in de achtertuin zo goed mogelijk uit de wind gezet. Inmiddels is iedereen wakker en zit ik televisie te kijken. Mijn zeemeermin zwemmen in Alkmaar ging vandaag helaas niet door maar mama is wel met Nikki naar zwemles gegaan. Het was een avontuurlijk reisje, tot de volgende keer!

1 Reactie

  1. Karin:
    19 februari 2022
    Dat was vast een spannende terugreis.
    Wel mooi hè bij de Plitvice Meren!